Thursday, 23 January 2014

Yatta.. Cuti sem kembali lagi..


                      Assalammualaikum w.b.t. Konnichiwa minna.. Lame asenya aku x update blog ni..Maklumlah ksibukan sgi seorg pelajar tidak dpt dielakkan.hihi.. Sebelum terlupa nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2014 & SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL wlupn agak terlewat utk ucapkan.
Btw, ak sudah  bermula cuti sem sejak 10 january lps lg tp entah npe ase mls sgt nk update blog ni.hahaa.. Terasa lega sgt apabila sudah abez final exam..hehe.. Maka berakhir jg lah sem 3 aku, sgguh cepat mase berlalu..

Sebulan cuti sem ni, aku cube manfaatkan mase yg ade..haha.. spti bese klu rajin ak akn share dgn korg sume cite2 terbaru dr Japan.. Expecially cte2 yg aku dh tgk.. Banyak cite yg aku dh tgk cume nak bt review tu je yg agak mls sdikit.haha.. Okla, jmpe lg..
Sayounara!

5 comments:

si kiut lavender said...

yatta...berupdate jugak dia..hehehe...

result sem 3 belum keluar lagilah....baru ja cuti nie..:)

Nisa Greennnpanda said...

ohayou syahmi-kun~~~

amboi... lame gile ye xupdate blog... muehehehe... XD cuti sem smpi bile nie?

rjin2 la update~~~... (ckp kat dri sndri gak)

btw, ari tue gi x CF?

9n0L4 said...

test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.

Nisa Greennnpanda said...

syahmi-kun... bile nk update... hohohohohoh

Nisa Greennnpanda said...

syahmi-kun... thanks dtg comment, haha.. tp apsal xupdate lg blog nie? Haha... syok kn Samurai X nye movie ^x^ hihi... cpat laaa updateeeeeeee... :P

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik theprofmie