Thursday, 19 July 2012

Salam Ramadhan 1433Hijrah...

Assalammualaikum w.bt. & salam sejahtera..
 Rasanya hmpir sminggu aku x update blog ni..baiklah utk entry kali ni..ak cuma nak m'ucapkan SeLaMat Menjalani Ibadah Puasa di BUlan Ramadhan yg mulia yg bermula pd 21 Julai 2012 iaitu bersmaan 1 ramadhan 1433H. nie..Rasanya semua umat islam di seluruh dunia akn m'yambutnya..harap ramadhan yg bakal menjelang tidk lama lg dpt dimanfaatkn sebaiknya..

Utk pengisian blog ni pula spnjg di buln ramadhan mgkin b'lainan ckit kOt dr sblum ni..tp utk review cite tu msh ade lg cuma dikurg kan ckit entrynya., Insyallah, utk buln ramadhan nti, ak akn di update entry b'kaitn kehidupn umat Islam di negara Jepun & jg Korea Seltn..Skrgni dlm proses nk cri maklumat..hehee..

Btw, Salam Ramadhan utk sume blogger, & visitor...hehe..



Minta maaf jg jika ada slh silap, t'ksr bhs n len2x..Maafkn yer.

p/s :xsbr asenya nk berbuka pUasa & bersahur..serta menunaikn sOlt sunt terawih..hi3x

17 comments:

dyabunga said...

slmt manunaikan ibadah puasa..

p/s: dh buat upu dah.. still minta uitm..hihi

Eza Boom Boom :) said...

salam ramadhan jugakkk! :D Gembiranya sambut puasa... :)

syafika ibrahim said...

selamat berpuasa:)

~Sweet Honesty~ said...

salam ramadhan juga..

miela jasmin said...

slmt bpuasa jgk :)
*nnt jom g konsert bigbang :)

Masz Sidek said...

Selamat menunaikan ibadah puasa... :D

ICAH BANJARMASIN said...

MARHABAN YA RAMADHAN..SEMOGA SAJA ALLAH SWT MENGAMPUNI SALAH DAN KHILAF KITA SEMUA...SALAM UKHUWAH DARI INDONESIA.

Hanie Dew said...

auuww..sangat comel keluarga naruto santripuden tu jadi islamik..hihihiihii..

selamat berpuasa!

9n0L4 said...

slmt pose ye. ;)

kyo_9 said...

waa..
menarik2.. teringin nak tau pasal Islam di negara lain gak :)

btw, smart giler gambar Naruto pakai baju melayu ape sumer tu..
bro yg lukis ke?

L said...

selamat berpuasa bro..=0 semoga kita snetiasa berada dalam keredhaan Allah..=)

jom baca sat..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

nanabyte said...

Salam, Mie-kun~

Ogenki desu ka?
Da lama sy ilangkan diri, kenal sy lagi x? hehe.

Salam Ramadan untuk awak, moga kali ini memberi seribu pengertian buat kita.

^___^

nanabyte said...

thanks sudi jg penyinggah setia belog sy. da berubah kan? Ramadan marks a new beginning to me. :)

p/s: about Nisa-chan, i got some opinion bout it. more to like it has something to do with her personal life. I dun think it's quite appropriate to talk about it here publicly. takpe, semua yang berlaku ada sebabny. begitu juga sbb sy hilang sebulan kot. hehe. :3

Aliah Nuqmans said...

salam ramadhan..

somelnye abg naruto ikut tradisi kite. haha

dyabunga said...

bila nk update ni??hihih

M@W@R Q@SeH said...

salam ramadan...selamat berpuasa ye :)

Cik Tie@Akak said...

salam ramadhan...entry seram akak dijalan maut ini
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/07/disebalik-tragedi-kereta-terbang-di.html

Copyright@Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik theprofmie